Hårlaser ger effekt på hårtillväxt

Hår och utseende spelar stor roll. I årtusenden har håret funnits i centrum och frisyrer har alltid diskuterats. Tjockare hår är någonting man vill ha och längtar efter när man ser till exempel kändisbilder från en gala när alla tjejer går runt med tjockt, vågigt hår som är jättevackert. Tätt sydamerikanskt hår är mycket vackert i sin mörka blanka nyans. Då är det lätt att bli avundsjuk, och man vill själv då ha tjockare hår. Särskilt om man har en idol som har fint hår, det är så lätt att jämföra sitt eget hår med alla andras. Men det är inte kört för killarna heller som vill bli vackrare – de kan prova en laserbehandling där de sitter under en hårlaser ett par gånger i veckan. Detta har bevisats växa nya hårstrån och väcka dom som ligger i vilofas under huden.